1. Je bent hier:
  2. home
  3. cyprus
  4. dorpsvakanties
  5. authentieke-dorpshuisjes

Arsorama in het midden van de wijngebied van Lemesos

Arsorama noemen wij het kroonjuweel in ons aanbod. De aandacht waarmee Arsorama is ingericht zorgt voor een ontzettend gezellige sfeer met luxe en comfort. En daarbovenop geeft mevrouw Zooula je ook alle zorg en aandacht.  Als Limasolian in hart en nieren zal zij er voor zorgen dat je verblijf een ervaring wordt die je niet snel zult vergeten.
Arsorama is het huis van de ouders van haar overgrootouders. Ze heeft aan hen vele herinneringen in dit huis. Door de renovatie heeft ze het leven in dit huis teruggebracht, ter ere van haar lieve grootouders. Lange tijd was dit een droom die uiteindelijk is uitgekomen. Zooula en haar familie hebben het huis Arsorama gedoopt. (Arsos= naam van het dorp en Orama= Droom).
Voor de Zooula en haar familie staan kwaliteit en schoonheid voorop evenals comfort en vriendelijkheid. De nauwe banden met de tradities zijn niet te missen.
Arsorama, bestaat uit het vakantiehuis van Zooula en haar familie en vier onafhankelijke appartementen die allemaal met elkaar worden verbonden door een grote inpandige betegelde tuin. Gasten kunnen relaxen in deze mooie tuin of in de gemeenschappelijke ruimte die is versierd met memorabilia van de familie, óf natuurlijk in hun eigen comfortabele appartement.

De appartementen

  • Het Huis van Evangelos, 27 m2 voor 2-3 personen
  • De Makrinari (de lange kamer) van Paraskevou, 45m2 voor 2-4 personen
  • Het Huis van Zoiro, 30m2, voor 2-4 personen
  • De Parperikon (The Barber Shop) van Mihalis, 42m2, voor 2-4 personen

Het dorp Arsos

Arsos is een prachtig schilderachtig dorpje bekend om zijn geplaveide wegen. Het maakt deel uit van de wijndorpjes van de Laona regio (Lemesos district). Er zijn twee wijnhuizen, Nikolettivo en Laona, en de bronwaterfabriek Laona.
Het hele jaar stroomt het water overvloedig uit de 6 middeleeuwse fonteinen in het westen van het dorp, die zijn verbonden door een natuurpad; lopend langs dit pad kun je genieten van de bijzondere vegetatie en zoetwaterkrabben en kikkers.
Vanuit Arsos kun je de wijndorpen van Lemesos en de archeologische opgravingen van Kourion langs de kust bezoeken. Ook de levendige stad Lemesos is een bezoek waard. Verder kun je de bergen ontdekken, langs de mooie natuurpaden wandelen en van de lekkernijen genieten die in het dorp worden aangeboden.

Vliegticket – Optie booking

De vakantie  kun je met of zonder vliegticket boeken. Als je kiest voor de reis inclusief vlucht, vlieg je met Transavia van Amsterdam naar Larnaca of Paphos. Wij kunnen voor jou gratis een optie nemen op een vliegticket voor 4 dagen (de prijs blijft al die tijd hetzelfde). Na 4 dagen vervalt de optie automatisch zonder extra kosten.
Wij adviseren je natuurlijk ook graag over alternatieve vliegreizen.

Prijs vanaf:€ 750,00
pp/per week op basis van 2-personen, logies/ontbijt/vlucht

Deze reis aanvragen

Stuur ons uw wensen en wij verzorgen vrijblijvend een voorstel op maat!


Arsorama in Arsos

Het plek waar luxe,  comfort en gastvrijheid samen gaan.
Ingericht met zorgt voor een ontzettend gezellige sfeer met luxe en comfort