1. Je bent hier:
  2. home
  3. cyprus
  4. fly-drive-vakanties
  5. cyprus-vakanties-op-maat-fly-drive

Cyprus-vakanties op maat

Geniet van een zorgeloze vakantie geheel naar jouw wensen. Naast onze bestaande pakketten biedt Oleander Travel op Cyprus vakanties op maat.

Ervaar het reisgemak

Ervaar het gemak van een reis op maat: je bepaalt zelf wat je wilt doen en wanneer. En wij regelen het voor je. Natuurlijk delen we met jou onze insider-tips en -adresjes. 

Ruim aanbod

Je hebt de keuze uit een ruim aanbod. Wellicht wil je wandelen in het Troödosgebergte, relaxen op het Akamas schiereiland of naar de culturele schatten van Paphos. Wij stellen de voor jouw ideale combinatie van cultuur, natuur en geschiedenis samen. Je kunt kiezen uit een fly-drive, individuele rondreis voor 8-dagen, wandel- of actieve vakantie b.v. een  individuele wandeltocht of een mix hiervan.

Accommodaties

De accommodaties die wij aanbieden zijn met liefde door ons uitgezocht. Door hun gunstige ligging is het gemakkelijk om de omgeving te ontdekken. Wil je op Cyprus een traditioneel hotel, agriturismo of dorpshuisje? Of liever een appartement, villa of vijfsterrenhotel? Wij zoeken het verblijf dat bij jou past. 

Groepsvakanties op maat

Oleander Travel organiseert op Cyprus ook vakanties op maat voor groepen. Van familiereizen en reünies tot themavakanties. Op één plek of een rondreis, met of zonder begeleiding. Een voorbeeld is onze reis langs de religieuze hoogtepunten van Cyprus. 

Hoe werken wij

Bij ons staat jouw reiswens centraal. Hoe ziet jouw droomvakantie eruit? Heb je een budget in gedachten? Vervolgens denken we met je mee, ook over bestemmingen en accommodaties die niet op onze website staan. Samen organiseren we voor jou een onvergetelijke vakantie op Cyprus! 

Meer weten?

Wil je meer weten over onze Cyprus-vakanties op maat? Neem dan contact http://oleandertravel.nl/contact/ met ons op!

Ontdek Cyprus met Oleander Travel. Jouw Cyprus-specialist!

Prijs vanaf:€ 600,00
pp/per week op basis van 2-personen, logies/ontbijt

Deze reis aanvragen

Stuur ons uw wensen en wij verzorgen vrijblijvend een voorstel op maat!


Reacties van klanten

Hallo Niki

Heel bewust hebben we gekozen voor de 8 daagse rondreis authentiek Cyprus in de herfstvakantie. We wilden iets anders dan het gewone aanbod van "gewone"reisbureaus. Zo kwamen we bij Oleander Travel.

Al gauw hadden we een vertrouwen in het mooie aanbod van Niki.

Het is waarheid geworden.

Vliegen met Transavia, vertrek om 5.05 uur was voor ons geen probleem, een lange dag volgde.

Ontvangst door Manos was prima. We zijn direct na aankomst doorgereisd naar Aphrodite Beach hotel, een eenvoudig hotel gerund door een familie die er alles aan doet om het iedereen naar de zin te maken. De kok zorgde elke dag voor lekker eten en we genoten 's avonds van het uitzicht over de zee. Sprookjeswereld.

De omgeving Akamas is geweldig. Mooie wandelingen , geweldige uitzichten. Uren rijden zonder echt iemand tegen te komen.

In het Troodisgebergte was het weer iets minder maar de dorpjes en de omgeving waren indrukwekkend. Het appartement in Kalopanagiotis was een plaatje! Het Kykkos museum was mooi maar het Agios Ioannis Lambadista klooster op loopafstand van ons appartement was vele malen mooier.

Op doorreis naar Tochni ,Omodos met het mooie plein bekeken en daarna naar Kourion. Opvallend is dat je nooit echte entreegelden moet betalen, alleen maar een symbolische bijdrage van 1,70.

Het appartement in Tochni was eenvoudig en lag een beetje buiten het dorp. Daarom moesten we 1,4 km met auto afleggen naar restaurant voor ontbijt en diner. Overigens voortreffelijk.

We hebben lang niet alles kunnen bekijken wat we wilden dus we komen weer.

Dank voor alle goede zorgen!

Cees en Gerry Barth

meer

Beste Niki,

We zijn weer terug in NL en hebben een mooie vakantie gehad.

Het zijn hele mooie hotels. Alles was goed door je geregeld, ook de auto huur, waarvoor dank.

Het 1e hotel (sunhall niet meegeteld) was bijzonder vanwege de hele mooie kamer.

De 2e was bijzonder vanwege het uitzicht (wel een handdoeken wissel eens in de 4 dagen maar) de 3e vanwege de bijzondere gastvrijheid. De 4e, Cyprus Village was wat meer standaard, van een ander niveau en niet vergelijkbaar maar verder prima. We zaten in Kalavassos. Een mooie plek. misschien wel beter dan Tochni, we konden ontbijten in het Library hotel, ook voor jullie organisatie een aanrader.

Overigens was het bij Cyprus Village niet direct in orde. Toen we aankwamen vertelde ze ons dat onze kamer, direct bij de taverne en het zwembad, de eerste nacht niet beschikbaar zou zijn dus dat we voor de eerste nacht ergens anders in het dorp moesten verblijven. Het zwembad bij de taverne was ook geen prive zwembad en moet je met iedereen die in Tochni verblijft delen, ofwel iedereen mag daar komen zwemmen. Ik heb toen wat aangedrongen, ook omdat ik er tegenop zag om de dag erop weer te moeten verhuizen en ook omdat we extra betaald hadden voor een zwembad, wat uitsluitend met een andere appartement gedeeld zou moeten worden. Ze hebben ons toen een ander kamer/huisje gegeven in Kalavasosses.Daar was een zwembad bij en daar konden we de 4 nachten blijven. We moesten het wel delen maar ze vertelde dat de bezetting minimaal was. Achteraf was dat onzin, alles zat in dat huis vol, 4 compartimenten en ook dat zwembad was voor alle gasten in Kalavossos beschikbaar. Dus er kwamen ook andere zwemmen. Ze vertelde ons dat er overigens geen enkel appartement binnen hun programma bestaat waarbij je het zwembad maar met 1 ander appartement hoeft te delen, dat schijnt altijd met min. 4 te zijn. Ik vertel je dat maar even zodat je dat voor volgende boekingen weet.

Maar we hebben er ons maar niet aan gestoord en hebben ook daar een fijne tijd gehad.

De locaties liggen rustig, voor ons wat dat wel even wennen want we houden ´s avonds toch wel van wat drukkere restaurants maar je krijgt er door de traditionele accommondaties ook veel voor terug.

We zullen daarom ook Oleander travel zeker aanbevelen bij andere Cyprus belangstellenden.

Bedankt voor alle moeite.

 Groet, Odette

 

meer

Op maat vakantie op Cyprus