1. Je bent hier:
  2. home
  3. cyprus
  4. strandvakanties
  5. aphrodite beach hotel

Strand en natuur

Aphrodite Beach Hotel ligt net buiten het toeristische dorpje Latchi in het midden van het natuurgebied op het Akamas Schiereiland. Een bijzonder en unieke plek op Cyprus, populair onder natuurliefhebbers. In het natuurpark Akamas leven maar liefst 530 verschillende plantensoorten, oa veel orchideeën, en een indrukwekend aantal soort dieren waaronder vele vogelsoorten.

In Aphrodite Beach Hotel ben je weg van de massa en je beleef het echte Cyprus, de echte Cypriotische traditie. Eigenaresse Gregoria zorgt er met een lach voor dat het haar gasten aan niets ontbreekt. De keuken wordt gerund door de moeder en de vader onderhoudt de prachtige tuin.
 
Voor diegene die op zoek is naar een rustige en plezierige bestemming is het Aphrodite Beach Hotel ideaal. Bezoekers voelen zich niet alleen gast, maar ook vriend van dit familiehotel. Het hotel is bovendien dé plek voor mensen die houden van bijzondere vogels, prachtige flora, schilderen en wandelen.

Type kamers

Zee zicht kamer: voor maximaal drie personen
Binnenland zicht kamer: voor maximaal drie personen.
Met elkaar verbonden kamers, kamers en suite, zijn op aanvraag beschikbaar.

Eigen fruit, groenten, kruiden

Leuk is dat men in het Aphrodite Beach Hotel zijn eigen verse fruit en groente kweekt. In de tuinen vinden we heerlijke vijgen, granaatappelen, sinaasappelen, mandarijnen en citroenen. Maar ook avocado’s, olijven en de verschillende seizoensgroenten, maar ook kruiden als oregano, basilicum, komijn.

Prijs vanaf:€ 593,00
pp/per week op basis van 2-personen, logies/ontbijt/auto/vlucht

Deze reis aanvragen

Stuur ons uw wensen en wij verzorgen vrijblijvend een voorstel op maat!


Aphrodite Beach Hotel