1. Je bent hier:
  2. home
  3. cyprus
  4. strandvakanties
  5. athena beach hotel

Aan het zand- en rots strand van Kato Paphos.

Het 4-sterren hotel Athena Beach telt meer dan 400 kamers en ligt aan het zand- en rotsstrand van Kato Paphos. De vissershaven van Paphos is  vlakbij, net als het centrum van hedit charmante stadje. Omdat het hotel maar 1,5 kilometer van het toeristische centrum is verwijderd, is entertainment nooit ver weg. Het hotel ligt te midden van lommerrijke tuinen met paden die leiden naar het strand. Nabij het hotel zijn de zwembaden met Jacuzzi’s. In het hotel vindt u goed uitgeruste fitnessruimtes en aerobics zalen. De spa van het hotel biedt verleidelijke massagebehandelingen, Zweedse sauna, Shiatsu, afslank en aromatherapie. Voor kinderen zijn er prima speelplaatsen.

Type kamers

De standaard kamers hebben allemaal een ruim balkon dat uitkijkt op zee of op de prachtige tuinen.
 
In de suites treft u verse bloemen uit de tuinen, een mand met sappig fruit en kranten. Geniet van een rustige ochtend op uw balkon of in het  comfortabele zitgedeelte van uw suite.
 
De Executive en Presidential Suites hebben, naast alle andere services, ook nog een ruim balkon waar op verzoek zonnebedden geplaatst kunnen worden, zodat u in alle privacy heerlijk kunt zonnebaden.

Prijs vanaf:€ 950,00
pp/per week op basis van 2-personen, half pension/auto/vlucht

Deze reis aanvragen

Stuur ons uw wensen en wij verzorgen vrijblijvend een voorstel op maat!


Athena Beach Hotel