1. Je bent hier:
  2. home
  3. cyprus
  4. villas
  5. villa-amaranta-polis-west-cyprus

Villa Amaranta vlakbij Polis: jouw stukje Cyprus in de regio Paphos

In Villa Amaranta geniet je in alle rust van je eigen Mediterrane paradijs. De luxe privé-villa is prachtig gelegen vlakbij het dorp Polis in de Paphos-regio van West-Cyprus. Omringd door de wijngaarden, citroen- en olijfbomen van het boerenland ervaar je landelijk Cyprus met alle comfort dat je kunt wensen.

Privé-tuin met zwembad

Na een duik in het zwembad kun je zonnebaden met uitzicht op de palmbomen en bougainville in je eigen tuin. Wanneer het tijd is voor de lunch of diner bereid je de lekkerste gerechten op de Cypriotische barbecue. Wie zin heeft om te sporten, kan een balletje slaan op de tennisbaan die je deelt met een andere villa.

De villa

Villa Amaranta is gerenoveerd in 2015. De villa heeft 4 slaapkamers en is geschikt voor 2 tot 8 personen. Een auto om de omgeving te verkennen is aanbevolen.

Omgeving

Strand dichtbij de villa
Een wandeling langs tabaksplantages brengt je vanuit de villa in 20 minuten naar het strand. Daar geniet je van het heldere en schone zeewater van Cyprus.

Dorpen
Prodromi, Polis en Latchi

In de omgeving zijn verschillende dorpen te verkennen. Zo wandel je vanuit de villa in 5 minuten naar Prodromi, een klein traditioneel dorp. Vlakbij Prodromi vind je het sfeervolle kustplaatsje Polis. Daar proef je in de taverna’s op het dorpsplein de Cypriotische gerechten. Vergeet je badkleding niet, want in de baai van Polis kun je heerlijk zwemmen.
Het aangrenzende vissersdorp Latchi heeft een ruim aanbod aan visrestaurants in gerenoveerde oude pakhuizen. Geniet op een terras aan zee van vis die dezelfde dag is gevangen!

Paphos-regio en Akamas National Park

Villa Amaranta ligt in het noordwestelijke deel van de Paphos-regio op West-Cyprus. Een gebied met een grote verscheidenheid aan natuur en cultuur. Naast ontspanning is er alle gelegenheid voor activiteiten. Zo maak je mooie wandeltochten in het nabijgelegen Paphosgebergte en het Akamas National Park.

Voor golfliefhebbers zijn er diverse golfbanen op mooie locaties in de Paphos-regio. Ook leuk is een boottocht langs de kust van het Akamas National Park vanuit het vissersdorp Latchi. Onderweg stop je in diverse baaien om heerlijk te zwemmen en te snorkelen, zoals in de blue lagoon van Fontana Amorosa.  

Bereikbaarheid

Villa Amaranta ligt op 45 minuten rijden van het vliegveld van de havenstad Paphos.

Prijs vanaf:€ 707,00
pp/per week incl. auto op basis van 8-personen, logies/vlucht

Deze reis aanvragen

Stuur ons uw wensen en wij verzorgen vrijblijvend een voorstel op maat!


Villa Amaranta in Prodromi in noord-west Cyprus