1. Je bent hier:
  2. home
  3. griekenland
  1. Meer informatie:  
  2. Land
  3. Regio
  4. Tips & Tops
  5. Vakantie Ideeën

Ontdek authentiek Griekenland met Oleander Travel

Sardientjes eten op een terras aan zee, genieten van de bergen met wilde oleanders op Kreta, Athene in de ochtend zien ontwaken vanaf de Akropolis. In Griekenland voel ik me thuis. Als Cypriotische ken ik de Griekse cultuur, keuken en geschiedenis dan ook heel goed.

Standaardpakket of vakantie op maat

Onze Griekenland-vakanties bieden een mooie mix van geschiedenis, natuur en cultuur. Wij laten je het authentieke Griekenland ervaren, net als de Griekse gastvrijheid. Je verblijft in traditionele hotels en agriturismo’s op prachtige locaties. Oleander Travel is gespecialiseerd in Kreta en Midden- en Noord Griekenland.

Wil je een fly-drive, strand-, wandel- of actieve vakantie? Of kies je liever de mix? Overnachten in een villa, appartement of vijfsterrenhotel? Het kan allemaal met Oleander Travel. We bieden zowel standaardpakketten als vakanties op maat.

Fly-drive vakantie Griekenland

Een fly-drive vakantie is de ideale manier om authentiek Griekenland te ontdekken. Met een huurauto verken je het land in je eigen tempo, verblijf je in kleinschalige accommodaties en sta je midden in het mediterrane leven. Laat ons een fly-drive op maat samenstellen, afgestemd op jouw wensen. Of kies uit een standaardpakket, zoals onze Kreta fly-drives of de rondreis door het Vikos Aoös Nationaal Park en Meteora.

Wandel- en actieve vakanties Griekenland

We bieden een divers aanbod van wandel- en actieve vakanties in Griekenland. Een deel hiervan is in samenwerking met Greentours. Zij organiseren outdoor en wildlife vakanties in Griekenland en zijn een onderdeel van Oleander Travel. Het team van ervaren gidsen, biologen, archeologen en andere vakspecialisten zorgt voor een unieke ervaring tijdens je vakantie.

Doe een trekking op de berg Olympus of in de Vikos kloof. Ga met je kinderen raften of kanoën over de rivier Nestos of vogels spotten in Lake Kerkini. Combineer op Santorinii een wandelvakantie met cultuur snuiven of maak een trektocht langs de hoogtepunten van West-Kreta.

Groepsreizen

Naast individuele bieden we ook groepsreizen in Griekenland. Van familievakanties en familiereünies tot themareizen. Op één plek of een rondreis, met of zonder begeleiding.

Een voorbeeld is onze reis langs de religieuze hoogtepunten van Griekenland.

Griekenland-specialisten

Oleander Travel werkt nauw samen met Griekenland-specialisten, zoals Herre Heersma onze Kreta specialist. 

Herre Heersma: Kreta-specialist

De Nederlandse Herre is de Kreta-specialist van Oleander Travel. Het eiland is zijn tweede thuisland. Via zijn individuele wandeltochten en fly-drives brengt hij je naar de mooiste plekken van Kreta.

Zeewater Griekenland heeft eco-label blauwe vlag

De kwaliteit van het zeewater langs de Griekse kusten is hoog. In 394 kustplaatsen wappert trots de blauwe vlag, een eco-label voor schone en veilige stranden. Wees dan ook niet verbaasd als er ineens een zeeschildpad naast je zwemt!Meer weten?

Bekijk ons Griekenland-aanbod en neem contact op! Ontdek authentiek Griekenland met Oleander Travel. Jouw Griekenland-specialist.