1. Je bent hier:
  2. home
  3. griekenland
  4. fly-drive-vakanties
  5. vakanties-op-maat

Griekenland vakanties op maat

Geniet van een zorgeloze vakantie geheel naar jouw wensen. Naast onze bestaande pakketten biedt Oleander Travel in Griekenland vakanties op maat. We werken hiervoor nauw samen met onze Griekenland-specialisten.

Ervaar het reisgemak

Ervaar het gemak van een reis op maat: je bepaalt zelf wat je wilt doen en wanneer. En wij regelen het voor je. Natuurlijk delen we met jou onze insider-tips en -adresjes. 

Ruim aanbod

Je hebt de keuze uit een ruim aanbod. Wellicht wil je een reis langs de kloosters van Meteora maken, relaxen in het palmenbos op Kreta of de berg Olympus beklimmen. Wij stellen de voor jouw ideale combinatie van cultuur, natuur en geschiedenis samen. Je kunt kiezen uit een fly-drive, wandel- of actieve vakantie of een mix hiervan.

Accommodaties

De accommodaties die wij aanbieden zijn met liefde door ons uitgezocht. Door hun gunstige ligging is het gemakkelijk om de omgeving te ontdekken. Wil je in Griekenland een traditioneel hotel, agriturismo of dorpshuisje? Of liever een appartement, villa of vijfsterrenhotel? Wij zoeken het verblijf dat bij jou past.

Groepsvakanties op maat

Oleander Travel organiseert in Griekenland ook vakanties op maat voor groepen. Van familiereizen en reünies tot themavakanties. Op één plek of een rondreis, met of zonder begeleiding. Een voorbeeld is onze reis langs de religieuze hoogtepunten van Griekenland. 

Hoe werken wij

Bij ons staat jouw reiswens centraal. Hoe ziet jouw droomvakantie eruit? Heb je een budget in gedachten? Vervolgens denken we met je mee, ook over bestemmingen en accommodaties die niet op onze website staan. Samen organiseren we voor jou een onvergetelijke vakantie in Griekenland!

Meer weten?

Wil je meer weten over onze Griekenland-vakanties op maat? Neem dan contact http://oleandertravel.nl/contact/ met ons op!

Ontdek Griekenland met Oleander Travel. Jouw Griekenland-specialist!

Prijs vanaf:€ 500,00

Deze reis aanvragen

Stuur ons uw wensen en wij verzorgen vrijblijvend een voorstel op maat!