1. Je bent hier:
  2. home
  3. griekenland
  1. Meer informatie:  
  2. Land
  3. Regio
  4. Tips & Tops
  5. Vakantie Ideeën

Bijzonder West-Kreta

Kleine afstanden, afwisselende omgevingen, bergen en zee tegelijkertijd, bijzonder mooi  en veelzijdig. Ontelbare  wandelmogelijkheden, kleine dorpjes, vaak aan het einde van een weg gelegen, auto- en boottochten, indrukwekkende en ruige natuur, het eilandgevoel. Heerlijke rust. Is dit wat je wilt? Is de West-Kreta fly-drive misschien wat je bedoelt? Onze West-Kreta specialist staat voor je klaar met tientallen tips voor een bijzonder vakantie.

De rivier Nestos in noord Griekenland

Een van de meest ongerepte gebieden van Griekenland is de Nestos rivier en zijn omgeving. Deze streek is een ideale plek voor birdwatching, maar ook voor rafting en kanovaren. Je kan hier makkelijk vier tot vijf dagen  doorbrengen. Voor een idee kijk naar onze rafting en kano activiteit met gids. Als je je vakantie wilt verlengen na vier, vijf dagen helpen wij je graag met ideeën voor dat tweede deel, op bijvoorbeeld een van de Griekse eilanden, zoals Lemnos.

Olympus, Meteora en Vikos

Olympus-Meteora-Vikos, ik noem ze "de heilige drie" vanwege de overdosis aan indrukwekkende natuur. 
  • Wie kent Olympus niet van de Griekse Mythologie? De voor gewone stervelingen onbereikbaar residentie van de Griekse goden.
  • Het gebied van de Meteora kloosters is een van de meest spectaculaire, verbazingwekkende en heilige plaatsen in Griekenland.
  • De Vikos kloof, volgens het Guinness Book of Records 's werelds diepste canyon in verhouding tot de breedte. Wil je meer weten? Informeer over onze Olympus-Meteora-Vikos 11 daagse Trekking.