1. Je bent hier:
  2. home
  3. over oleander travel

Authentieke Cyprus- en Griekenland-vakanties

Welkom bij Oleander Travel! Ik ben Niki Verkaik. Mijn wieg stond op Cyprus, waar ik opgroeide onder de Mediterrane zon. Met mijn Nederlandse man verhuisde ik naar de Hollandse polder. Na 16 jaar in Nederland ben ik ook een beetje Hollands, mijn man voelt zich juist Cyprioot.

Ik houd van het Mediterrane leven, maar ook van Hollandse nuchterheid en stamppot. Mijn twee werelden sluiten naadloos aan bij Oleander Travel, waar we Cyprus- en Griekenland-vakanties organiseren voor Nederlandse en Belgische toeristen. Reizen die authentiek en actief zijn.

Fly-drive, wandel- en actieve vakanties

Geboren in het dorp Kythrea ben ik altijd een dorpsmens gebleven. Met Oleander Travel organiseer ik daarom ook vakanties waarin natuur, cultuur en rust centraal staan. Een verblijf in kleinschalige dorpsaccommodaties die met zorg zijn uitgekozen, versterkt deze beleving. Onze specialisaties zijn fly-drives, wandel- en actieve vakanties op Cyprus en Griekenland.

Cyprus- en Griekenland-specialisten

Voor het beste vakantieaanbod werk ik samen met Griekenland-specialisten in het midden en noorden van het land en op Kreta, zoals o.a. Herre Heersma. We hebben veel contacten in Cyprus en Griekenland en kennen de landen op ons duimpje. Vertel ons je budget en wensen, wij denken mee. Ook over bestemmingen en accommodaties die niet op onze website staan.

Leuke adresjes, activiteiten en restaurants, alternatieve routes, bijzondere plekken en lokale excursies: wij kennen ze. Boek bij ons een standaardpakket, strandvakantie of een reis geheel op maat. Onze accommodaties variëren van authentieke dorpshuisjes, agriturismo’s en villa’s tot vijfsterrenhotels en appartementen.

Hoe is Oleander Travel begonnen?

Mijn Nederlandse man was natuurlijk heel benieuwd naar Cyprus toen ik hem net leerde kennen. We huurden een fourwheeldrive en een ontdekkingsreis in mijn eigen land begon.

Ik was 24 jaar oud. Het was bijzonder om Cyprus door zijn Nederlandse ogen te zien. Een ervaring die ik nog steeds gebruik als ik mijn reizen samenstel.

Ik ontdekte dat Cyprus zoveel meer te bieden heeft dan strand alleen. Een authentieke ervaring, midden in het Cypriotische leven. Natuur die overweldigend mooi is. Dorpen waar ik verliefd op werd.

Tien jaar geleden maakte ik weer een rondreis door Cyprus. Nu samen met mijn moeder. Ik klopte aan bij accommodaties, verzamelde zoveel mogelijk informatie en praatte met locals over hun dorpen. Oleander Travel was geboren. Sindsdien deel ik met liefde het authentieke Cyprus zoals ik het ken met anderen.

Griekenland is altijd nauw verbonden geweest met Cyprus. Het is een land waar ik mij als Cyprioot ook thuis voel. Authentieke vakanties in Griekenland maken het aanbod van Oleander Travel compleet.

Liefde voor de bestemmingen

Oleander Travel biedt hoogstaande kwaliteit. Van deur tot deur. Onze accommodaties testen we regelmatig. De liefde voor onze bestemmingen staat centraal. Allemaal hebben ze hun eigen schoonheid, tradities, gerechten, cultuur en geschiedenis. Een rijkdom die we jou willen laten ervaren. Meer weten? Neem dan contact op!

Graag tot ziens bij Oleander Travel!

Niki Verkaik