1. Je bent hier:
  2. home
  3. over oleander travel

Accommodaties op Cyprus en in Griekenland

Onze accommodaties worden geselecteerd op basis van kwaliteit van de service, de lokatie en uiteraard de voorzieningen. Elke accommodatie op de diverse lokaties biedt iets speciaals, of dit nu een vijfsterren ressort is of een eenvoudiger driesterren hotel. Het persoonlijk contact tussen de accommodatiebeheerders en personeel én het Oleander Travel team staat garant voor regelmatige toetsing van de geboden service en kwaliteit.

Autohuur op uw vakantiebestemming

Onze lokale vertegenwoordigers bieden je een betrouwbare autohuurservice. Het auto aanbod is in diverse categorieën verdeeld. Je krijgt op de vakantiebestemming het type auto tot je beschikking dat je bij ons hebt geboekt, óf een soortgelijke auto uit dezelfde categorie.

Vliegreis naar Cyprus en Griekenland

Wij adviseren je graag over de vluchtmogelijkheden naar je vakantiebestemming. Nadat wij je aanvraag voor een bepaalde bestemming hebben ontvangen gaan wij voor je op zoek naar de diverse reismogelijkheden. Je hebt altijd de optie om de vluchten zelf te boeken. Tegen een kleine vergoeding kunnen wij de boeking ook voor je verzorgen.

Boek uw reis of vraag vrijblijvend informatie aan

Via onze website kunt je direct vrijblijvend boeken. Je kunt ook per e-mail je wensen naar ons sturen voor een persoonlijk advies of voor een op maat gemaakt vakantieprogramma.

Na ontvangst van alle informatie met betrekking tot je wensen gaan wij van start met je reservering en/of het samenstellen van je persoonlijk programma. Vervolgens sturen wij je, vrijblijvend, een offerte.

Onze bevestiging en factuur voor uw boeking

De factuur/bevestiging wordt je per e-mail toegezonden.

Reisdocumenten en uw ervaringen op Cyprus of in Griekenland

Je ontvangt alle reisdocumenten per e-mail. Algemene papieren informatie over Cyprus, zoals brochures en mappen worden per reguliere post verstuurd.

Na thuiskomst van je Oleander Travel vakantie horen wij graag over je ervaringen en belevenissen. Dit vinden wij leuk om te horen, en je suggesties geven ons de mogelijkheid om onze kwaliteit te meten en te verbeteren.