1. Je bent hier:
  2. home
  3. privacy

Privacy Policy www.oleandertravel.nl - OleanderTravel B.V.


Wij respecteren de privacy van bezoekers van onze website en in het bijzonder de rechten van bezoekers met betrekking tot de geautomatiseerde verwerking van persoonsgegevens. Vanwege volledige transparantie hebben wij daarvoor een beleid geformuleerd en geïmplementeerd dat in overeenstemming is met de privacy wetgeving. Dit beleid houdt onder meer in dat wij persoonlijke informatie die ons verschaft wordt, vertrouwelijk behandelen. Voor meer informatie over de bescherming van persoonsgegevens, kunt u terecht op de website van de Autoriteit Persoonsgegevens.
De verantwoordelijke voor verwerking van persoonsgegevens
Uw gegevens worden verwerkt door: OleanderTravel B.V.

Persoonsgegevens

"Persoonsgegevens”: elk gegeven betreffende een geïdentificeerde of identificeerbare natuurlijke persoon. Dit betekent dat informatie ofwel direct over iemand gaat, ofwel naar deze persoon te herleiden is. Dat het om een natuurlijke persoon moet gaan, houdt in dat gegevens van overleden personen of van organisaties geen persoonsgegevens zijn.

Gegevens Autoriteit Persoonsgegevens

U heeft hebt recht op toegang, wijziging, correctie van uw persoonsgegevens. Neem hiervoor contact op met OleanderTravel B.V., Meester Bosweg 3, 3956 XH Leersum of via info@oleandertravel B.V..nl.
Indien men niet tevreden is over de behandeling van de privacygegevens kan hierover een klacht worden ingediend bij de AP (www.autoriteitpersoonsgegevens.nl).

Verzamelde informatie, doel, gebruik en verwerking van persoonsgegevens:

OleanderTravel B.V. verzamelt gegevens voor de uitvoering van haar diensten.
Persoonsgegevens worden verzameld wanneer u op onze website vraagt om informatie.
Onderstaande persoonsgegevens worden door OleanderTravel B.V. verwerkt:
Beheer van contact- en aanvraagformulieren
  • Voor- en achternaam
  • Geboorte datum
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer

Beheer van nieuwsbrieven
Informatie over producten, diensten en aanbiedingen
  • E-mailadres

Inzage, correctie en recht van verzet

U heeft recht op toegang, wijziging, correctie van uw persoonsgegevens. Neem hiervoor contact op met OleanderTravel B.V., Meester Bosweg 3, 3956 XH Leersum of via info@oleandertravel.nl.
Daarnaast heeft u de mogelijkheid om te bepalen wat er met uw persoonsgegevens gebeurt na uw overlijden. Voor meer informatie over het onderwerp, kunt u de website van de Autoriteit Persoonsgegevens raadplegen. Tot slot heeft u het recht uw persoonsgegevens over te dragen. Dit recht is van toepassing op dezelfde manier als het recht op toegang en rectificatie.

Cookies

Een cookie is een klein tekstbestand dat bij bezoek aan onze website geplaatst wordt op de harde schijf van uw computer. Een cookie bevat gegevens zodat u bij elk bezoek aan onze Websites als bezoeker kan worden herkend. Het is dan mogelijk om onze Websites speciaal voor u in te stellen en het inloggen te vergemakkelijken. Wanneer u onze Website bezoekt, verschijnt er een banner waarmee we u informeren over het gebruik van cookies. Bij verder gebruik van onze website accepteert u het gebruik ervan. Uw toestemming is geldig voor een periode van twaalf maanden.

Welke cookies gebruiken wij?

Wij maken gebruik van cookies voor webanalyse-service (zoals Google Analytics). Via analytische cookies krijgen we inzage in het bezoek aan onze website op basis van informatie over bezoekersaantallen, populaire pagina’s en onderwerpen. Op deze wijze kunnen we de communicatie en informatievoorziening beter afstemmen op de behoeften van bezoekers van onze website. We kunnen niet zien wie onze websites bezoekt of vanaf welke pc het bezoek plaatsvindt.