Selecteer een pagina

Oleander Travel
Authentieke Cyprus- en Griekenland-vakanties

Oleander Travel

Authentieke Cyprus- en Griekenland-vakanties

Welkom bij Oleander Travel! Ik ben Niki Verkaik. Mijn wieg stond op Cyprus, waar ik opgroeide onder de Mediterrane zon. Met mijn Nederlandse man verhuisde ik naar de Hollandse polder. Na meer dan 20 jaar in Nederland ben ik ook een beetje Hollands, mijn man voelt zich juist Cyprioot.

Ik houd van het Mediterrane leven, maar ook van Hollandse nuchterheid en stamppot. Mijn twee werelden sluiten naadloos aan bij Oleander Travel, waar we Cyprus- en Griekenland-vakanties organiseren voor Nederlandse en Belgische toeristen. Reizen die authentiek en actief zijn.

Fly-drive, wandel- en actieve vakanties

Geboren in het dorp Kythrea ben ik altijd een dorpsmens gebleven. Met Oleander Travel organiseer ik daarom ook vakanties waarin natuur, cultuur en rust centraal staan. Een verblijf in kleinschalige dorpsaccommodaties die met zorg zijn uitgekozen, versterkt deze beleving. Onze specialisaties zijn fly-drives, wandel- en actieve vakanties op Cyprus en Griekenland.

Cyprus- en Griekenland-specialisten

Voor het beste vakantieaanbod werk ik samen met Griekenland-specialisten in het midden en noorden van het land, in Peloponisos, en op Kreta. We hebben veel contacten in Cyprus en Griekenland en kennen de landen op ons duimpje. Vertel ons je budget en wensen, wij denken mee. Ook over bestemmingen en accommodaties die niet op onze website staan.

Leuke adresjes, activiteiten en restaurants, alternatieve routes, bijzondere plekken en lokale excursies: wij kennen ze. Boek bij ons een standaardpakket, of een reis geheel op maat. Onze accommodaties variëren van authentieke dorpshuisjes, agriturismo’s en villa’s tot vijfsterrenhotels en appartementen.

Hoe is Oleander Travel begonnen?

Mijn Nederlandse man was natuurlijk heel benieuwd naar Cyprus toen ik hem net leerde kennen. We huurden een fourwheeldrive en een ontdekkingsreis in mijn eigen land begon.
Ik was 24 jaar oud. Het was bijzonder om Cyprus door zijn Nederlandse ogen te zien. Een ervaring die ik nog steeds gebruik als ik mijn reizen samenstel.
Ik ontdekte dat Cyprus zoveel meer te bieden heeft dan strand alleen. Een authentieke ervaring, midden in het Cypriotische leven. Natuur die overweldigend mooi is. Dorpen waar ik verliefd op werd.
Jaren later maakte ik weer een rondreis door Cyprus. Samen met mijn moeder, mijn derde oog en inspirator klopte ik aan bij accommodaties en verzamelde zoveel mogelijk informatie.

Griekenland is altijd nauw verbonden geweest met Cyprus. Het is een land waar ik mij als Cyprioot ook thuis voel. Authentieke vakanties in Griekenland maken het aanbod van Oleander Travel compleet.

Liefde voor de bestemmingen

Oleander Travel biedt hoogstaande kwaliteit. Van deur tot deur. Onze accommodaties testen we regelmatig. De liefde voor onze bestemmingen staat centraal. Allemaal hebben ze hun eigen schoonheid, tradities, gerechten, cultuur en geschiedenis. Een rijkdom die we jou willen laten ervaren. Meer weten? Neem dan contact op!

Graag tot ziens bij Oleander Travel!

Niki Verkaik

Alle aanbiedingen

Werkwijze Oleander Travel

Accommodaties op Cyprus en in Griekenland

Onze accommodaties worden geselecteerd op basis van kwaliteit van de service, de lokatie en uiteraard de voorzieningen. Elke accommodatie op de diverse lokaties biedt iets speciaals, of dit nu een vijfsterren ressort is of een eenvoudiger driesterren hotel. Het persoonlijk contact tussen de accommodatiebeheerders en personeel én het Oleander Travel team staat garant voor regelmatige toetsing van de geboden service en kwaliteit.

Autohuur op je vakantiebestemming

Onze lokale vertegenwoordigers bieden je een betrouwbare autohuurservice. Het auto aanbod is in diverse categorieën verdeeld. Je krijgt op de vakantiebestemming het type auto tot je beschikking dat je bij ons hebt geboekt, óf een soortgelijke auto uit dezelfde categorie.

Vliegreis naar Cyprus en Griekenland

Wij adviseren je graag over de vluchtmogelijkheden naar je vakantiebestemming. Nadat wij je aanvraag voor een bepaalde bestemming hebben ontvangen gaan wij voor je op zoek naar de diverse reismogelijkheden. Wij verzorgen kosteloos de boeking voor je maar je hebt altijd de optie om de vluchten zelf te boeken.

Boek hier je reis of vraag vrijblijvend informatie aan

Via onze website kunt je vrijblijvend voor een offerte aanvragen. Je kunt ook via het contact formulier je wensen naar ons sturen voor een persoonlijk advies of voor een op maat gemaakt vakantieprogramma.
Na ontvangst van alle informatie met betrekking tot je wensen gaan wij van start met het samenstellen van je persoonlijk programma. Vervolgens sturen wij je, vrijblijvend, een offerte.

Onze bevestiging en factuur voor je boeking

De factuur/bevestiging wordt je per e-mail toegezonden.

Reisdocumenten en je ervaringen op Cyprus of in Griekenland

Je ontvangt alle reisdocumenten per e-mail. Algemene papieren informatie over Cyprus, zoals brochures en mappen worden per reguliere post verstuurd.
Na thuiskomst van je Oleander Travel vakantie horen wij graag over je ervaringen en belevenissen. Dit vinden wij leuk om te horen, en je suggesties geven ons de mogelijkheid om onze kwaliteit te meten en te verbeteren.

Wil je onze vakantiereis boeken zonder vlucht?

Bij Oleander Travel kunt je je vakantie ook boeken zonder vlucht, dwz, je boekt je vlucht zelf. Dit geldt ook voor onze Fly Drive vakanties. Je boekt bijvoorbeeld liever zelf je vlucht omdat je Airmiles wilt inwisselen, of omdat je vanaf een luchthaven in een ander land wilt vertrekken.
Laat in je aanvraag eenvoudigweg weten dat je geen vlucht wenst en wij sturen je een scherpe aanbieding voor alleen de accommodaties en de eventuele huurauto.

Let op:
Houd er rekening mee dat de SGR en Calamiteitenfonds garanties in dit geval alleen van toepassing zijn op de accommodaties en andere diensten die door Oleander Travel zijn geboekt. In geval van een calamiteit, bijvoorbeeld een natuurramp of politieke onlusten, worden alleen de bij Oleander Travel geboekte diensten door het Calamiteitenfonds vergoed. Er wordt niet betaald voor je repatriëring!

Duurzaam reizen

Oleander Travel is lid van VvKR (Vereniging van Kleinschalige Reisorganisatie) Deze belangenvereniging wil haar leden en hun reizigers graag stimuleren om bewust en duurzamer te reizen. VvKR is daarom bijvoorbeeld een samenwerkingsovereenkomst met Trees for All aangegaan. De vereniging wil daarmee een concrete bijdrage leveren aan een duurzame wereld en de uitstoot van CO2 compenseren door het planten van bomen. De vereniging doet zelf een jaarlijkse donatie aan Trees for All van minimaal 125 bomen!.
Oleander Travel doneert €10 per boeking voor het planten van twee bomen. Elke boomdonatie die wordt gedaan met de speciale referentiecode VKR zal ervoor zorgen dat deze bomenteller zal groeien en dat we zo samen toewerken aan het verduurzamen van de wereld. Wil je meer doneren?

Wil je meer doneren? Ga naar treesforall.nl.